آشنایی با اجزای پولیشر

آشنایی با اجزای پولیشر
به طور کلی پولیشر صنعتی ساختار ساده ای دارد اما در صورت نبود تجربه کافی کار با آن میتواند برای اپراتور سخت باشد. برای مثال اپراتور با تجربه میداند که اگر دسته را به سمت بالا ببر دستگاه به سمت راست رفته و اگر به سمت پایین حرت دهد دستگاه به سمت چپ میرود. اما احتمالا باید مدتی بگذرد تا یک اپراتور بی تجربه متوجه شود که دلیل حرکت دستگاه به هر سمت چیست و یا باید به او آموزشهای لازم داده شود. لازم به یاد آوری است که دستگاههای پولیشری که از استیل ساخته شده اند نسبت به انواع پلاستیکی بسیار مقاوم تر هستند. در ادامه با اجزای یک دستگاه پلیشر و نکات استفاده از پولیشر آشنا میشویم.
- بخش کنترل- این بخش متشکل از کلید روشن و خاموش کردن الکتروموتور و دسته پاشش آب یا مواد شوینده است و در قسمت بالای دسته قرار دارد.
- الکتروموتور- این قطعه با برق 220 ولت کار میکند و تک فاز است. کار چرخاندن برس را انجام میدهد و در انتهای دسته پولیشر قرار دارد.
- برس دستگاه پولیشر- هر برس دیسکی شکل متشکل شده از سه نظام، شاسی و مویی برس که کار سابیدن سطوح را انجام میدهد. سه نظام واسط اتصال برس و الکتروموتور است. شاسی نیز حامل و نگهدارنده مویی و سه نظام است. بسته به نیاز میتوانید برس زبر، معمولی یا نرم به دستگاه پولیشر خود متصل کنید.گاهی با هدف جرم بری و واکس زدن به جای برس، پد و نگهداره آن به پولیشر متصل میشود. با توجه به کاربری مدنظر میتوانید از پد نرم، سخت یا زبر و پد معمولی استفاده کنید.
- مخزن آب تمیز پولیشر- در قسمت میانی دسته دستگاه، یک مخزن 10 الی 15 لیتری قرار دارد که میتوان آن را با آب یا مواد شوینده پر کرد.
- چرخ دستگاه پولیشر- در پشت دستگاه دو چرخ با هدف سهولت در جابجایی دستگاه طراحی شده است.
نکاتی برای استفاده از پولیشر
- موادی که برای پولیش و جلادهی استفاده میکنید بررسی کنید که با دستگاه و کفپوش سازگار باشد. پس از تایید میتوانید سطح را به آن آغشته کرده و یا اینکه بر روی برس یا فرچه دستگاه بریزید و عملیات را شروع کنید.
- برس، فرچه یا پد در عملکرد نهایی پولیشر صنعتی تاثیر بسزایی دارد. این قطعه باید متناسب با جنس کف پوشی که قرار است کار نظافت آن را انجام دهد انتخاب شود. زیرا اگر شدت سختی برس نسبت به جنس کفپوش زیاد باشد میتواند به آن صدمه بزند و اگر کم باشد کارایی مناسبی نخواهد داشت.
- ابتدا دسترسی به برق منطقه ای که قصد جلا دادن به آن را دارید بررسی کنید. عملیات را از دورترین قسمت نسبت به درب ورود یا خروج آغاز کنید تا پس از پایان کار برای خروج مجبور به عبور از سطح صیقلی شده نشوید.