روشهای نگهداری دستگاههای شوینده کف

روشهای نگهداری دستگاههای شوینده کف
در میان انواع دستگاه نظافت صنعتی، اسکرابر یکی از پرکاربردترین دستگاهها در هر مکان و فضای مدرن و امروزی پرتردد است. بایستی با عواملی که منجر به عمر طولانیتر این دستگاه میشود آشنا شد. زیرا با وجود خدمات پس از فروش مناسب، آشنایی با عواملی که منجر به عمر طولانیتر این دستگاهها و عدم نیاز به سرویس و تعمیرات و در نتیجه افزوده شدن بار مالی اضافه برای مجموعه میشود، میتواند در سلامت دستگاه کف شوی بسیار مفید باشد. کار کردن با زمین شوی همچون دیگر دستگاههای مکانیکی و الکترونیکی نیازمند توجهاتی خاص است. برای آگاهی از روشهای مراقبت از دستگاههای نظافت صنعتی، ابتدا باید درباره نحوه عملکرد آن اطلاعات کافی را داشته باشیم. برای مثال:
- از آنجا که کف شوی صنعتی دستگاهی است که دارای مخزن آب و مواد شوینده است و آب کثیف ناشی از شستشو را هم در خود جمعآوری میکند، در نتیجه نیاز بررسی دائمی دارد که این آلودگیهای جذب شده و یا مواد شوینده مورد استفاده در اثر سوءاستفاده به خود دستگاه آسیبی نرسانند. در همین راستا است که توصیه میشود که هنگام استفاده از دستگاه زمین شوی صنعتی، پس از پر کردن منبع آب دستگاه از حجم مناسبی از آب، مقدار مورد تاییدی از مواد شوینده را به مخزن اضافه کنید تا از کف کردن مواد شوینده در دستگاه جلوگیری شود. بهتر است برای کنترل کف در مخزن آب از مواد کفزدا نیز استفاده شود. زیرا در صورت افزایش غیراصولی حجم کف ممکن است دستگاه آسیب ببیند.
- توجه به استاندارد استفاده از مواد شوینده در دستگاه، و همچنین خالی کردن سطح از مواد تیز و برنده در مسر حرکت اسکرابر، از دیگر موارد سادهای هستند که در صورت رعایت منجر به افزایش طول عمر دستگاه میشوند.
- پس از انجام عملیات نظافت نیز میبایست کلیه بخشهای دستگاه اسکرابر همچون برس، فیلتر، تی، شیلنگ و نقاطی که در عملیات شستشو به کار گرفته شدهاند را تمیز کرد تا با ماندن آلودگی از عمر مفید این قطعات اسکرابر کم نشود. البته خالی کردن مخزن آب تمیز و مخزن آب کثیف و خشک کردن نیز پس از هر شستشو الزامی است. در صورتی که از اسکرابر باطری دار استفاده میشوند نیز بهتر است پس از کار با دستگاه در صورتی که تا مدتی معلوم قصد استفاده مجدد از آن را ندارید، باطری آن را خارج کنید.
- بررسی روزانه تی مکش دستگاه اسکرابر و اطمینان از پاره و فرسوده نشدن آن، بررسی روزانه برس و اطمینان از تمیزبودن آن و تخلیه و شستشو مخزن آب پس از هر بار نظافت، از جمله کارهایی هستند که پس از هر بار استفاده از دستگاه اسکرابر به منظور نگهداری، بالابردن کارایی و افزایش طول عمر دستگاه باید انجام داد.
- همچنین، با بررسی شلنگها و فیلترها و رفع گرفتگی از آنها، قدرت مکش دستگاه اسکرابر افزایش خواهد یافت.
- یکی دیگر از مواردی که در افزایش عمر مفید اسکرابر مهم است، برداشتن مواد و اشیایی مضر از سر راه آن است تا با ورود این اشیای مضر همچون سنگها و قطعات برنده، به بدنه و بخشهای داخلی دستگاه آسیب نرسد.
- در صورتی که از دستگاه زمین شوی برقی یا اسکرابر کابلی استفاده میکنید، میبایست از کیفیت برق منطقه مطمئن باشید تا با نوسانات برق احتمالی به موتور دستگاه آسیب جدی وارد نشود. و یا در صورتی که از زمین شوی باطری دار استفاده میکنید، باید از ذخیره انرژی کافی در باطری مطمئن باشید تا با کم شدن شارژ باطری به آن فشار وارد نشود.
اگرچه کار کردن با دستگاه اسکرابر کار چندان سختی نیست و از عهده تمامی پرسنل مربوطه برمیآید، اما توصیه میکنیم که با اختصاص دادن یک یا چند پرسنل خاص برای استفاده از دستگاه و آموزش تمام نکات مربوطه به ایشان، باعث امنیت بیشتر دستگاه شوید. زیرا در صورتی که فرد یا افرادی خاص به طور مداوم با یک دستگاه کار کنند، زودتر متوجه تغییرات احتمالی در نحوه کار آن میشوند و میتوانند با اعلام زودتر مشکلات احتمالی، رفع مشکل را سرعت ببخشند و به این ترتیب مانع از سرایت به دیگر قطعات شوند.